Pravno obvestilo


Pravica uporabe

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedena Linhartova dvorana Radovljica.

Prevzemanje odgovornosti

Linhartova dvorana Radovljica bo pri oblikovanju pričujočih spletnih strani skušala zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Linhartova dvorana Radovljica si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršen koli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Niti Linhartova dvorana Radovljica niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani Linhartove dvorane, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

Spletne strani Linhartove dvorane Radovljica vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti našega javnega zavoda, zato Linhartova dvorana Radovljica ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. 
     

Informacije in rezervacije

vsak delavnik med 8:00 in 14:00:
04 537 29 00


Blagajna odprta uro pred vsako prireditvijo

Facebook
Za vrtce in šole
Naš mesečnik
O nas
Ceniki
Tehnični podatki
Javne objave
PONOSNI
ČLANI
PARTNERJI
IN PODPORNIKI
Pravno obvestilo
Uredništvo strani
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?